Winter Borrelbox

De winter borrelbox is een ideaal alternatief voor uw bedrijfs kerstborrel, relatiegeschenk of evenement. Deze borrelbox zit vol verse items met een winterse touch.

Onze verse borrelbox wordt gekoeld geleverd en is gevuld met een kaasplateau van 3 boeren streekkazen met uiencompote en vijgenbrood, tonijnpaté met crostini’s, winterse groentechips met truffelmayonaise, snoeptomaatjes, borrelvragen, muzieksuggestie en gelukswens met cadeautje.

Onze houdbare borrelbox kan op kamertemperatuur worden verzonden en kunnen wij op maat samenstellen! Bijvoorbeeld met popchips, kleurrijke dippers met pesto dip, borrelnootjes, muzieksuggestie, gezellige borrelvragen, een kaartspel ( optioneel met logo).

Extra drankje:

Indien gewenst is het mogelijk om de borrelbox uit te breiden met een gekoeld drankje, keuze uit luxe mini flesje prosecco, speciaal bier, wijn of 0,0%.

GEZELLIGHEID

KWALITEIT

GELUK

GEMAK

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

PRIJZEN WINTER BORRELBOX

Vanaf €19,50 per persoon exclusief btw

Gekoeld drankje in box vanaf €3,75 per stuk

Houdbare borrelbox ook mogelijk in overleg

MINIMALE AFNAME

10 borrelboxen op één adres

Één box per adres ook mogelijk in overleg

BEZORGKOSTEN

Regio Zuid-Holland vanaf €8,50 exclusief btw

Meerprijs meerdere adressen op aanvraag

Bestel nu de borrelbox

Wat leuk dat u interesse heeft in onze smaakvolle box. Via onderstaand formulier kunt u uw bestelling plaatsen. Zodra u onze bevestiging heeft ontvangen is uw bestelling definitief.

U dient uw smaakvolle box 5 werkdagen van te voren te bestellen.