Reviews

Graag ontvangen wij uw reactie naar aanleiding van uw ervaring met uw bestelling van de Smaakvollebox.nl.

Onze Smaakvollebox Beoordeling

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Wat een verrassing!!

5,0 rating
22 oktober 2020

Afgelopen week hebben wij ons hele team een power boost box gestuurd met een persoonlijke boodschap. Het vele thuiswerken valt inmiddels erg zwaar, dus een oppepper was wel op z’n plaats. Wat een verrassing.. een box vol met heerlijke lekkernij, ontspanning en bewegingsmogelijkheden (springtouw 😃)
De service was top. We hebben de box kunnen samenstellen zoals wij dat wilden en de levering verliep zeer voorspoedig. Graag tot een volgende keer.

Nathalie

Lekker en persoonlijk

5,0 rating
10 september 2020

Twee dagen op rij verwend met de lunchbox. Verse producten, gevarieerd aanbod en gezonde keuzes. Heel leuk waren de persoonlijke touches. O werd de box persoonlijk overhandigd en zaten er in de box handgeschreven kaartjes en ‘n inspiratiequote. Super leuk, lekker en persoonlijk.

Debby

Wat een feestje!

5,0 rating
23 mei 2020

Hoe leuk is het om de bbq box te openen! Het uitpakken alleen al is een feest. En wat een heerlijke gazpacho zeg! De box is ruim voldoende voor 2 personen en alles is van heel goede kwaliteit. Wij hebben er van genoten en komen zeker nogmaals een box halen.

Joke

Heerlijke Box

5,0 rating
23 mei 2020

Alle ingrediënten waren netjes verpakt, smaak was goed! We waren erg tevreden en het is zeker voor herhaling vatbaar! Prijs/kwaliteit verhouding goed.
2 verbeterpuntjes: box was bij afhalen Een gewone kartonnen doos geplaatst zoals je dat doet bij boodschappen. Het kwam niet overeen met de foto. In ons geval niet zo erg omdat we het zelf ging gebruiken, maar als kado niet echt fraai.
Verder misschien indicatie hoelang het toetje op de BBQ moet, wij hadden geen idee wanneer het goed was.

P.

Heerlijke smaakvolle bbq box

5,0 rating
22 mei 2020

Genoten van jullie heerlijke bbq box. Erg gevarieerd en goede kwaliteit! Zeker een aanrader 👍

Jolanda

 

Beoordeling Plaatsen