Reviews

Graag ontvangen wij uw reactie naar aanleiding van uw ervaring met uw bestelling van de Smaakvollebox.nl.

Onze Smaakvollebox Beoordeling

4.5
4,5 score
4.5 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend76%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht12%
Verschrikkelijk0%

Dry January borrelbox is top

5,0 score
22 januari 2021

Heerlijke verrassingen van kaas, worst, dip en leuke borrelvragen. Maar de alcoholvrije cocktail was echt de topper.

Minke

Wat een verrassende heerlijkheden!

4,0 score
14 januari 2021

Ik kreeg een verse lunchbox thuis bezorgd van Smaakvollebox, op de ochtend van ons online event wat ons kantoor had geregeld.
De sandwiches waren goed op smaak en er zaten leuke verrassingen in. Persoonlijk zou ik meer vegetarische items in de lunchbox wensen, verder top!

Barbara

Boeiend en leerzaam om dat “saam” te bereiden

5,0 score
27 december 2020

Eerst alles lezen, video paar keer bekijken en vooral beluisteren en azn de slag.
Het spannends was om te dineren en tegelijk ook nog wat handelingen in de keuken te moeten doen.
Met de aanbevolen muziek keuze een bijzonder geslaagde avond!

Chris en Conny

Fantastische kerstavond

5,0 score
25 december 2020

Groot compliment aan de chefs en hun team. Geweldig diner op kerstavond, heerlijk eten, prima instructie voor bereiding .Aan alles is gedacht. Absoluut voor herhaling vatbaar

Dick

Een uitstekend diner!

5,0 score
22 december 2020

De gerechten waren heerlijk, vooral de soep viel in de smaak en het geheel zag er met kaartje voor de muziek + kaars en quote verzorgd uit: een uitstekend diner!

TOS People & Ship Delivery

Wat een leuke verrassing!

5,0 score
21 december 2020

Vorige week een smaakvolle dinerbox mogen ontvangen via mijn werkgever. Het uitpakken van de box was al een feestje op zich. Mooie en lekkere gerechten; duidelijke bereidingswijze, dus zelfs voor amateur kok met 2 linkerhanden prima te bereiden. Enig minpuntje was dat de link naar het filmpje niet (meer) werkte; een mailtje en het werd meteen opgelost door een vriendelijke medewerker.
Kortom een geslaagd kerstcadeau!

Danny van Strijen

Zeer teleurgesteld.

2,0 score
20 december 2020

Wij hadden de vegetarische diner variant.
En korte samenvatting :
Amuse,Best wel aardig, alleen als de vulling erin zit dan eet je na een kleine 10 minuten een papieren hoorntje met vulling. Trouwens het was beslist geen oude kaas creme.
Voorgerechtje:
Prima maar ik snap die zoete kletskop met sesam niet.
Soepje ;
Niets op aan te merken.
Hoofdgerecht:
Alles goed neergezet en kwam tot de ontdekking dat de boontjes ? met de cantharellen en de 2 puntjes asperge bedorven waren .Volgens mij een kwestie van goed kijken wat wel en niet samen kan. (vers en geblancheerd). Hazelnootjes hadden een rode sticker,was even uitvogelen dus. Gelukkig heb ik veel ervaring in deze materie. Wat de bedoeling was met de 2 grote sjalotten en de knoflook blijft duister .Er word niet meer over gerept in de bereiding. Dat geld ook over de saus. Ook het deeg was niet gaar. Al met al een erg slecht gerecht al zeg ik dat vanuit een professioneel hart. Twee keer paddenstoelen in een 3 gangen menu. Keukenprincipes heren.
Dessert;
Weer jammer, er zaten geen chocolade moelleux in de box. Vergeten?
Verder troffen we wel een zakje popcorn aan ?????????
Ik hoop dat jullie deze kritiek herkennen en er wat aan hebben voor de toekomst. Met culinaire groeten en ik ben altijd bereid om jullie van advies te voorzien.
Ad Claesen

Ad Claesen

Antwoord van Smaakvollebox.nl

Beste Ad,
Wat vervelend om te horen! Dit is uiteraard absoluut niet de bedoeling.
Ik heb je een e-mail gestuurd om samen tot een passende oplossing te komen
Groetjes,
Team Smaakvollebox.nl

zeer aangename verrassing

5,0 score
20 december 2020

Boeiend 6 gangen diner, makkelijk te bereiden! Dit ga ik meer doen.

Gerard

een van de beste boxen tot nu toe!

5,0 score
18 december 2020

Het kantoor-kerstdiner dit jaar helemaal anders uiteraard. Het idee van een diner-aan-huis, maar dan zelf maken klonk spannend, leuk maar in ieder geval origineel. Maar was echt verrast door de eenvoud, de smaken, de compositie van de gerechten (December Verrassingsmenu). Echt zitten genieten van deze box!

Rolf

geweldig

5,0 score
18 december 2020

wat een feest om deze box te ontvangen. bereiding was eenvoudig en resultaat super! ga zo door!

evelyn

Beoordeling Plaatsen

“Deze opdrachtgevers gingen u voor”