Powerboost Box

De Powerboost Box is gevuld met diverse heerlijke Brainfood snacks. Door voor snacks met de juiste voedingsstoffen te kiezen, helpen we de hersenen een handje. Hersenen hebben een constante toevoer van energie nodig en daarom is het belangrijk om voeding te eten die energie langzaam en regelmatig afgeeft.

Momenteel hebben twee soorten powerboxen in ons assortiment; één voor de thuiswerkers en één voor vergaderingen of bijeenkomsten.

Thuiswerkbox

De thuiswerk powerbox is gevuld met heerlijke brainfood tussendoortjes voor één persoon voor de hele week ! De box is gevuld met pure chocolade, energie thee, healthy snoep en noten. Volg de energie oefeningen en het springtouw voor de totale powerboost!

Vergaderbox

De vergader powerbox is gevuld met luxe en verse brainfood snacks voor uw vergadering, bijeenkomst of evenement! Elke snack is apart verpakt en heeft een gezonde basis. Combineer uw vergadering of bijeenkomst met de oefeningen voor een totale powerboost!

VITAMINES

VOL KRACHT

EVENWICHT

STIMULANS

THUISWERK POWERBOX

10 tussendoortjes voor 1 week voor 1 persoon

€14,- per persoon exclusief btw

VERGADER POWERBOX

24 verse snacks voor 1 dag voor 6-8 personen

€50,- per box exclusief btw

BEZORGKOSTEN

Regio Zuid-Holland €8,50 exclusief btw

Bestel nu

Wat leuk dat u interesse heeft in onze smaakvolle box. Via onderstaand formulier kunt u uw aanvraag plaatsen. Zodra u onze bevestiging heeft ontvangen is uw bestelling definitief.

U dient uw smaakvolle box minimaal 5 werkdagen van te voren doorgeven.