Naast de diverse verse boxen hebben wij nu ook een assortiment brievenbusboxen welke wij per post kunnen versturen. Een smaakvolle verrassing bij uw collega’s, relaties of klanten op de mat? Ontdek de mogelijkheden!

Onze basis brievenbusboxen zijn binnen ieder budget verder uit te breiden, momenteel hebben wij 3 soorten brievenbusboxen in ons assortiment;

De verwen brunchbox is een heerlijke start van de dag! Onze brunchbox is gevuld met een nutella suikerwafel, krentenbol met amandelspijs, pannenkoekenmix, stroop, bakkers kruidkoek, energie thee, koffiemix, kandij stokje inclusief springtouw, muziek playlist en sportoefeningen.

De powerboost per post! Onze powerboost box is gevuld met brainfood snacks voor de hele week! De box is gevuld met energie thee, pure chocolade, healthy snoep en gemengde noten. Gebruik het springtouw en de oefeningen voor een energyboost!

Deze heerlijke brievenbus borrelbox zorgt voor een glimlach op ieders gezicht! Onze borrelbox is gevuld met een luxe stukje oude kaas, huisgemaakte chutney dip, sneetje kletzenbrood, luxe smaakvolle notenmix, tube witte of rode wijn, leuke borrelvraag en Spotify muzieksuggestie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *